No, nyt se myrkyn lykkäs!! Eilen illallla tuli viesti puoli yhdentoista aikaan, että tekisinkö kakun 10-vuotis hääpäivän kunniaksi!?!
Joo  tottakai...mutta, mutta.. Sen pitäs olla korsetti -kakku, jotain tällaista!!!
AAARRGGG!! Onko musta siihen? no kuitenkin haasteen vaativuudesta huolimatta otin tehtävän vastaan, kun aikaakin on ihan reilusti! Hän tarvitsee kakun tänä iltana!! Ei kiire eikä hätä! Hyvä! Ehtii hyvin kauppaan tässä aamulle ja sit eikun kakkua väsäämään, rakas ystäväni lupasi tehdä pohjat valmiiksi, no mikäs hätä tässä sitten, ei mikään! Koko päivä aikaa täyttää ja sit KORISTELLA!! Siihen voipi hetki vierähtää varsinkin kun apunani on 30 pientä ylimääräistä sormea!
Ajattelin, että päällä olis marsipaania ( toive oli josko jotain vaaleanpunaista, tietenkin!) ja reunat kermaa. Välissä mansikoita. Saas nähä millainen lopputulos tulee, mutta koitan tehdä kuitenkin vähän yksinkertaisemman tai ainakin helpomman kuin noita mitä olen noissa toisissa blogeissä nähnyt!!
Laitampa kuvaa sitten kun kakku on tehty, jos kehtaan. (ja tottakait mää kehtaan!)
pääasia on, että ajatus tulee esille! ;)
Oikeastaan ainoa, mitä olen enemmän pohdiskellut, on se mihin laitan merkin 10?? Ajattelin jotain "tatuointia" rinnan päälle.. Mut toteutus onkin sitten toinen juttu, mut koitan ja teen jotain malleja ennenkuin teen sen kakkuun.. Katsellaan!