Rakkaat lapseni toivat jo viime torstaina postilaatikosta paketin!! Tytöt ihmetteli, että miksi äiti saa paketin, vaikkei ees oo äitin synttärit???? Siinä sitten hypin hetken tasajalkaa ja revin pakettia auki, jonka tiesin olevan salaiselta neuleystävältä..
Sieltä paljastui kaikkee IHANAA ja lapset heti kysy, että miksi äiti sai noin monta tikkaria... Arvasin heti, että ne taisi olla muksuille, kun niitä oli kolme! Lapset alkoi valitsemaan mieleisensä maun tikkareista ja avasivat jo niitä kun tajusin, että vois vaikka kuvatakki tämän ihanuuden ensin (siksi siis jo avattu tikkari kuvassa)
Tässä siis paketin sisiltö:
 1825230.jpg
Siinä on 2 kerää Rowan Tapestry lankaa ( 70% villaa ja 30% soijaproteiinia) ihanan pehmeetä ja just mun väristä!! KIITOS SNY:lleni!! Siitä tulee mulle lapaset ensi talveksi töihin, kunhan löydän siihen täydellisen ohjeen, kun en halua tehdä mitään tavallisia perusjuttuja... ja rakkaaseen harrastukseeni liittyen, nekin ruskeaa... AAH!! Makeanvedenhelmiä, 5mm, 6mm, 7mm, eri sävyjä ja kuparipatinarondelleja, näistä tulee upea koru!!! Ja SUKLAATA!!! Se kyllä loppui aika äkkiä, kun koko porukalla sitä päästiin maistelemaan!! Ja muksut tosiaan saivat tikkarit, mistä myöskin iso kiitos SNY:lle! Korttista selvisi SNY:ni kuulumiset ja toiveet päästä sienimetsälle! Toivottavasti sienisaalis on hyvä ;)

Ja näin saatiin lapsetkin odottamaan seuraavaa pakettia, äidistä puhumattakaan!!