HÄRKÄ (21.4.-20.5.)

Olet oikea himoneuloja. Sinua ei saisi millään ylös sohvalta neulomasta. Ärsyynnyt, kun työ ja kotityöt vievät aika neulomiselta. Kuka viitsisi pestä pyykkiä, kun senkin ajan voi käyttää neulomiseen? Blogissasi esitellään joka viikko uusi valmistunut neule.

Lempilankasi: Rowanin langat.



Jaa a! Taitaa pitää paikkaansa paitsi, että mulle tulee lisäksi neule-plääh ja silloin on tehtävä jotain muita käsitöitä (koruja tai kakkuja)!! Ja sitäkään ei horoskooppi huomannu mainita, että todella laiskana ihmisenä (paitsi neulojana) härkä-luonne on tosi huono ottamaan kuvia siis, että voishan niitä kuvia olla siellä blogissa, jos joku niitä kuvais ja päivittelis...

Näinpä mulla on nytkin kahden viikon aikana valmistunu yhdet Kerttu-sukat (aikuisen koko), yhdet...sukat (pitsineuletta ja lapsen koko ja ohjekkin oli jostain..) kaksi kännykkäpussia, yksi kännykoru ja just sain valmiiksi sukat kummipojalle, itse värjäämistäni langoista joita niitäkään en ole tainnu blogiinia asti saada (nalle-langat taitaa vain olla kuvattu ja päivitetty)

Että semmonen Härkä täällä...