Paljon pitäis saada tännekkin kuvia, mut jotenki tää vuoden vaihde ja sen tuoma kiiruus on vieny mennessään.. mut kaikki aikanaan. Kyllä mää ne kuvat uusista jutuista joskus tänne sivuille asti saan, (on ne jo koneella osa)

Yhtään toimintavapaata viikonloppua ei ole vielä tälle vuodelle sattunu..Viime viikonlopusta meinas tulla sellainen mut ei si kuitenkaan tullut..siis..

Meillä on taas sattunu ja tapahtunu.. Sintti, vanhin neiti, teloi jalkansa (TAAS!!) saatiin siihen viisi tikkiä, mäenlaskun seurauksena...Viaton Nyt hän on pois liikkatunneilta viikon, vähän toista ja koulukuskina saan toimia, minä! Huuto

Sunnuntai aamu valkeni Natilla, nuorimmaisella, kovassa kuumeessa ja siitä on nyt sit koitettu parantua..

Miimu, keskimmäinen, on pysyny toistaiseksi terveiden ja ehjien lasten listoilla, en tiedä kuin kauaa mut ei pidä maalailla piruja seinille..

Et sellainen rauhallinen viikonvaihde meillä taas.. Pienennä miinuksena kaikkeen, että meillä sattui olemaan, mieheni "romu"auto, kuten Sintti sitä niin ossaa kehua, vain käytössä. Aitini kun sattui telouttamaan autonsa lunastukseen jo perjantaina, niin annoin hänelle autoni, kun hänellä oli tärkeä meno. Mut eipä valittanu neiti, kun tikattavaksi mentiin isin "romulla"... Pääasia, oli että päästiin sairaalaan ja mikäs sillä oli ajellessa! Cool

Mutta sitä rauhallista viikonloppua odotellessa... Laitan sitten tänne niitä kuvia lisää..Sit niitä tuleekin kerralla aikamoinen läjä..